sunnuntai 10. elokuuta 2014

Maailmanvoittajanäyttely 2014

 
Bombax Qubec- Cessin isä
 
Vielä perjantai-iltana mietittiin, että viitsitäänkö herätä lauantaina 3.30 ja lähteä ajelemaan Helsinkiä kohti. Jostain kumman syystä neljältä aamulla oltiin jo matkalla. Kehät alkoi 9.00, joten meillä oli ihan hyvin aikaa, kun uroksetkin oli ensiksi. Viimeset 2km oli vähän takkuista ja niissä kesti reilu puolituntia. Perille päästiin ja leiriydyttiin messukeskukseen.
 
 
 
 
Meillä oli seurana innokkaita uusia borderi-ihmisiä ja aika meni, kuin siivillä. Ihana, kun on niin aktiivista ja kiinnostunutta porukkaa liikkeellä. Kyllä me saahaan pennuille hienoja uusia koteja, jahka nyt syntyisivät ensin :D
 
 
 
 
Narttujen junioriluokka alkoi lähestyä, ja Carl Gunnar lupautui esittämään Cessin. Mun hermot ei kyllä ois kestäny. Tuomarista täytyy sanoa, että oli kyllä aivan mahtava ihminen. Jaksoi hymyillä koko seittemän tuntia. Veisin millonvaan uudestaan koiran hänelle! (:
 
 
 
Kun oli Ceen vuoro alkoi olla jo semmoset jännitykset päällä ja koiriakin oli luokkaan ilmottautunut 14kpl. Cessi esiinty yllättävän hyvin periaatteessä sille melko vieraan ihmisen kanssa ja oltiin Junioriluokan KOLMANSIA! Vähän kyllä huvitti, kun nuo viimeaikaiset "kulmakunnan" näyttelyt on menny vähän penkinalle ja nyt tulee jotain tämmöstä. Kannatti siis ehdottomasti lähteä :)
 
 
 
Nyt otetaan vähän rauhallisemmin näitten näyttelyitten kanssa ja suunnitellaan ensivuotta (: